Lindland gård

Ingen ledige plasser pr. 22. september!

Innhold:

• Du skal få lære alle våre tips og triks for et herlig liv i friluft. Det vil bli ekspedisjon i skogen, natursti, stell av dyr, dypping av lys, skyting, sykling osv.
  • Dyrehold/dyrevelferd/ridning
  • Fysisk aktivitet: Sykling, mini golf, klatring, pil og bue, skyting og turer i skogen
  • Hvordan lage leirplass: Førstehjelp, bål, lavvo, hengekøye, natursti, mat på bål, spikking, kart og kompass.
  • Vi utforsker nærområder

Midt Agder Friluftsråd

• Tidspunkt: tre dager i uke 40
  • Antall plasser: 25 barn for barn
  • Målgruppe: 5. -7. trinn

Klikk her for påmelding og mer informasjon

Innhold

Mandag kl. 9-15 "Turdag i Furulunden"

• Vandretur med oppgaver og opplevelser. Deltakerne blir bedre kjent med hverandre og friluftsveilederne.
  • Lære og leke med friluftslivferdigheter innen førstehjelp, knuter, flora&fauna osv.
  • Utforske utstyr og natur.
  • Benytte gapahuk og ulike varmekilder, spesielt ved krevende værforhold.

Tirsdag kl. 9-15 Aktivitetspark «Høyt & Lavt»

• Superaktiv dag med utfordringer og mestring for alle.
  • Bussreise til klatreparken Høyt & Lavt i Kristiansand.
  • Benytte instruktører fra Høyt & Lavt i tillegg til egne instruktører for å ivareta sikkerheten hvis nødvendig.

Onsdag kl. 13-10 «Sjødag med overnatting»

• Aktivitetsdag med fokus på vann og sjø. Barna får benytte SUP padlebrett, våtdrakter, fridykkeutstyr og badstue.
  • Deltakerne prøver aktiviteter og lærer om sikkerhet på og i vann.
  • Benytte gapahuk og ulike varmekilder, spesielt ved krevende værforhold.
  • Frivillig overnatting i hengekøye etter dag med vannaktivitet. Barna som ikke vil overnatte kan være med så lenge de ønsker på onsdag. Forbehold om endring fra overnatting til kun dagsopplegg onsdag.

Høstskoleaktiviteter med BKU – bowling og kino

Innhold

• Mandag: Kino, popcorn og brus på Buen i Mandal (mer informasjon om hvilken film og tidspunkt kommer).
  • Torsdag: Bowling i Lyngdal med felles buss fra Mandal. Avreise klokka 12 og tilbake til klokka 16.

Behov for skyss?

Har du behov for hjelp med transport til Mandal fra andre steder i kommunen? Gi beskjed når du melder deg på, så finner vi en løsning.

Sceneskole

• Tidspunkt: mandag 4. oktober til fredag 8. oktober 2021. ​Undervisning fra kl. 9 - 15. Lunsj serveres kl. 11.45 hver dag.
  • Antall plasser: 20 plasser per fag, altså 60 plasser totalt.
  • Målgruppe: 5. - 10. trinn
  • Påmelding:
     ahn@buenkulturhus.no

Innhold

Undervisning i dans, teater og sang. Vi har tre instruktører, Maria Heierdahl Nordby i dans, Vilde Svendsen i teater og Obah Aanensen i sang.
Alle deltakere velger det faget de ønsker å lære mest i, og alle skal innom alle fagene. Uken avsluttes med en forestilling som vises i Storsalen for familie og venner.

Sjølingstad Uldvarefabrik

Høstferieaktiviteter 5.–8. oktober kl. 11–15

• Ullaktiviteter for hele familien.
  • Bålpanne, museumsbutikk og enkel kafé.
  • Kl. 13 er det omvisning i spinneriet tirsdag og torsdag, og omvisning i veveriet onsdag og fredag.

Høstferieaktiviteter 12.–15. oktober kl. 11–15

• Ullaktiviteter for hele familien.
  • Bålpanne, museumsbutikk og enkel kafé.
  • Kl. 13. Omvisning i fabrikken.

Klikk her for mer informasjon

Mandal museum og Vigeland hus

Høståpent: 9.-10. oktober kl. 12-16.

• Kl. 12-16: Jubileumsutstillinga “Mandal – der elv møter hav” og “Den lille byen med de store kunstnerne”. Høstferierebus for barn.
  • Kl. 12-14: Grafikkverksted for barn på Vigeland hus. Starter ved oppmøte. Kr 50,- pr. tresnitt.
  • Kl. 14: Omvisning i Vigeland hus, Gustav og Emanuel Vigelands barndomshjem.
  • Kl. 15: Historisk vandring i kunstnerbyen Mandal. Oppmøte Vigeland hus.

Inngang/omvisning kr 50,-. Barn gratis.

Klikk her for mer informasjon

Buenlan jr - 2 dagers dataparty for 5.-10. klassinger

For deg som liker å spille og samtidig være sosial og ønsker å få større nettverk og bli kjent med andre gamere. Det blir kahoot og flere compoer med fete premier! Middag og lunsj blir servert til alle deltakere og er inkludert i prisen.

Program:
15:00 Innsjekk og registrering